Mijn cv

Sinds september 2018 werk ik bij A+O Metalektro, het opleidingsfonds voor de grootmetaal. A+O heeft een eigen e-learningplatform: oZone. Hiermee geven we onze bedrijven een praktisch hulpmiddel om aan de slag te gaan met leren, en een cultuur te creëren waarin leren vanzelfsprekend is en wordt gewaardeerd.

Ik ben verantwoordelijk voor de kwaliteit, de (door)ontwikkeling en het onderhoud van de content die door A+O is ontwikkeld. Dit doe ik vanuit mijn achtergrond als Learning & Development Specialist. Hierbij vind ik het belangrijk om verder te denken dan oZone als middel. Uiteindelijk is onze ambitie immers niet om uitgever van leermiddelen te zijn, maar aanjager van leren in onze sector.

In totaal heb ik meer dan 14 jaar ervaring als onderwijskundige. Voor de precieze details kun je het beste op mijn LinkedIn-profiel kijken. Linken mag altijd, vind ik leuk. Ik blog hier op persoonlijke titel.

En voor de persoonlijke touch: ik ben 37 jaar en woon in het buitengebied van een klein dorp, tussen de polder en een rivier. In mijn vrije tijd loop ik regelmatig halve marathons. Hoe langer de afstand, hoe beter ik op gang kom. Daarnaast heb ik een moestuin. Dat is een beetje een uit de hand gelopen hobby. Ik begon met 1 vierkante meter; inmiddels zijn het er veel meer. Het streven is dat ik zomers geen groenten hoef te kopen en dat lukt aardig.