Adviseren over Leren bestaat 1 jaar!

Adviseren over Leren bestaat 1 jaar!

Adviseren over Leren bestaat 1 jaar. Precies 1 jaar geleden schreef ik Adviseren over Leren in bij de KVK. En nee, dat is geen 1 aprilgrap. En ja, dat is reden voor een feestje, want: wat is het leuk!

Hoe was het afgelopen jaar?

Ik ben blij met alle leuke opdrachtgevers en (tijdelijke) collega’s die ik heb leren kennen. Ik ben ook blij met alle interessante projecten die ik het afgelopen jaar heb mogen doen. Van e-learnings tot en met examens en certificering. En van het aansturen van projecten tot en met advieswerk op meer tactisch/strategisch niveau. Van alles wat dus, waarbij er zo langzamerhand wel een rode draad zichtbaar wordt.

Ik houd van variatie. En ik werk het liefst samen met gedreven mensen aan iets wat om onderwijskundig of toetsdeskundig denkwerk vraagt. In de ideale wereld ben ik daarin zowel adviserend als uitvoerend/regelend: laat mij er maar voor zorgen dat iets er op een bepaalde manier komt. En gelukkig ga ik dat de komende maanden ook weer volop doen.

Adviseren over Leren

Wat doe ik nu?

Op mijn ‘werkprogramma’ staat weer veel leuks. Zo werk ik als examenadviseur voor Examenwerk. Ik voer de regie over de kwaliteitskaders en kwaliteitsprocessen van de stichting. Ik bewaak de voortgang van de processtappen die er in de jaarlijkse cyclus van Examenwerk voorkomen. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor en sparringpartner voor de examenontwikkelaars van team Examenwerk bij vragen en issues over kwaliteit. Ook ben ik secretaris van en verzorg de inhoudelijke begeleiding van de Examenadviescommissie van Examenwerk. Daarnaast ben ik projectleider voor een aantal examens.

Mijn andere opdrachtgever is Stichting Ascert. Ascert is de beheerstichting voor het Certificatiestelsel Asbest. Bij Ascert maak ik deel uit van het team Permanente Educatie (PE). Ik beoordeel of leeractiviteiten en PE-aanbieders voldoen aan de standaarden. Daarnaast adviseer ik over de onderwijskundige en toetskundige onderbouwing van PE.

Tijd voor taart!

Maar nu eerst tijd voor een stukje taart! Want dat hoort bij een feestje ;-). Op naar nog veel meer mooie jaren met Adviseren over Leren!

Reacties zijn gesloten.