Adviseren over Leren

Adviseren over Leren

Adviseren over Leren. Dat is wat ik doe met mijn bedrijf. En oké, ik help je ook graag met toetsen en examineren. Dus eigenlijk doe ik aan Adviseren over Leren en Examineren. Maar dat is zo’n mondvol ;-).

Jouw vraagstuk op het gebied van leren, ontwikkelen, toetsen of examineren is bij mij in goede handen. Dus: zoek je iemand met veel ervaring in een rol als (digital) learning professional, onderwijskundige, projectleider of adviseur? Stuur dan gerust een berichtje via LinkedIn. Daar vind je ook een up-to-date overzicht van de opdrachten die ik doe.

Mijn profiel

In het kader van ‘lang-leve-de-luiheid’ heb ik ChatGPT gevraagd om mijn cv samen te vatten. En even voor de goede orde: in mijn werk ben ik absoluut niet lui, maar ik houd wel van alles wat mijn werkende leven makkelijker maakt. ChatGPT maakte het volgende profiel voor mij:

  • Ervaren (digital) learning professional met bijna 20 jaar ervaring
  • Expert in leren, ontwikkelen, toetsen en examineren
  • Geïnteresseerd in nieuwe technologie en tools
  • Gedreven om kennis te delen
  • Krijgt energie van het naar een hoger niveau tillen van teams of projecten

En gelukkig kan ik me hier ook helemaal in vinden. Een niet onbelangrijke aanvulling is dat ik van afwisseling houd en vrijheid om mijn werk zelf in te delen belangrijk vind.

Lees ook: Leuk interview met mij

Samenwerken met mij

Wat krijg je dan als je met mij samenwerkt? Iemand die inhoudelijk sterk is en gedreven om voor kwaliteit te gaan. En ja, dat heeft voor- en nadelen. Ik krijg energie van het bedenken en opstarten van nieuwe projecten. Daarbij vind ik het niet erg als er nog weinig of helemaal niets is – ik vind het juist leuk om te bouwen. In een team ben ik een verbindende factor; ik signaleer, laat mensen samenwerken en zet ze in hun kracht. Van nature past de rol van ‘spin-in-het-web’ mij goed. En ook als ik die rol officieel niet heb, gaat dat meestal vanzelf die kant op.