Mbo voor dummies

Mbo voor dummies

De webinar ‘mbo voor dummies’ kwam ik tegen in de nieuwsbrief van het Kennispunt MBO Onderwijs & Examinering. Omdat ik volgend jaar meer ga doen met examinering (daarover later nog wel eens meer denk ik), lees ik deze nieuwsbrief de laatste tijd wat preciezer. Want er staat veel relevante informatie in. Waaronder dus het webinar ‘mbo voor dummies’.

Hoe het mbo werkt

Goed begrijpen hoe het mbo werkt, is belangrijk als leermiddelen of examens maakt voor deze doelgroep. Voor mezelf is dat alles heel vanzelfsprekend. Ik werk immers als zo’n ‘100 jaar’ voor deze doelgroep. Maar als je vers van de universiteit komt of met een heel andere doelgroep gewerkt hebt, ligt dat toch anders. Ik weet ook dat ik die nieuwe collega’s altijd vertel over zaken als kwalificatiedossier, niveaus en hoe opleidingen opgebouwd zijn. En hoe handig is het dan als ik (maar jij dus ook) ze daarvoor naar dit webinar kan doorsturen?

mbo voor dummies

Over mbo voor dummies

In dit webinar komen alle ‘basics’ over het mbo aan de orde. Wie en hoe leiden we op, waarvoor leiden we op en wanneer kunnen we diplomeren? Aan de hand van de belangrijkste ontwikkelingen in het mbo maak je kennis met alles wat het mbo zo bijzonder maakt.

Reacties zijn gesloten.