Over mij

Leuk dat je hier leest! Ik ben Tineke Meerburg en werk als Learning & Development specialist. Ik blog over leren en ontwikkelen. In organisaties én in onderwijs. Dat doe ik door te delen wat ik kijk, lees en luister.

Sinds september 2018 werk ik bij A+O Metalektro, het opleidingsfonds voor de grootmetaal. A+O heeft een eigen e-learningplatform: oZone. Hiermee geven we onze bedrijven een praktisch hulpmiddel om aan de slag te gaan met leren, en een cultuur te creëren waarin leren vanzelfsprekend is en wordt gewaardeerd. Ik vervul zowel de rol van projectleider als die van contentmanager.

Als projectleider ben ik verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen en de ontwikkeling van zowel oZone als ons team. We hebben met ons team een flinke groei doorgemaakt: van 3 naar 10 collega’s. Het in goede banen leiden van dat proces vind ik heel leuk. Ik ben een verbindende factor, ik signaleer, laat mensen samenwerken en zet ze in hun kracht.

Als contentmanager ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit, de (door)ontwikkeling en het onderhoud van de content in oZone. Ik krijg energie van het bedenken en opstarten van nieuwe projecten/ontwikkelingen. Laat mij dus maar aan de slag gaan met een vraag als ‘we willen iets met performancesupport’. Daarbij ben ik inhoudelijk sterk en gedreven. Ik weet wat er mogelijk is en ik weet wat de nieuwste ontwikkelingen en innovaties zijn. Maar ik weet ook altijd wie mijn doelgroep is, waar behoeften liggen en wat organisatiedoelen zijn. En daar maak ik een mooie mix van.

Ik werk inmiddels alweer heel wat jaren in de ‘leren en ontwikkelen-business’. Voor de precieze details kun je het beste op mijn LinkedIn-profiel kijken. Linken mag altijd, vind ik leuk. Ik blog hier op persoonlijke titel.

Ga naar mijn LinkedIn-profiel