Nieuwe baan

Nieuwe baan

De oplettende LinkedIn-lezer heeft het misschien al gezien, maar ik heb een nieuwe baan! En daar ben ik heel blij mee. Het zou ook wat zijn als dat niet zo was trouwens. Dan was er iets mis gegaan…

Update: Ik ben voor mezelf begonnen

Vanaf 1 november werk ik als L&D-specialist voor de Academy van Breman Installatietechniek. Daar ga ik aan de slag met veel verschillende L&D-dingen. Van leercultuur, opleidingsbeleid en opleidingsprogramma’s tot en met het bouwen aan een contentteam.

baan


En dat ‘bouwen’ is trouwens wel een gemene deler in het werk dat ik ga doen. Er is veel ruimte om dingen neer te zetten, en te bepalen hoe dingen eruit gaan zien. Voor mij is dat ook wel een belangrijke reden geweest om voor deze functie kiezen.

Weer een nieuw hoofdstuk in mijn werkende leven dus. En ongetwijfeld zal dat ook weer wat andere bloginspiratie opleveren. Maar dat gaan jullie als lezers vanzelf merken. Heb je vragen en/of vind je het leuk om meer te weten over wat ik doe en mijn nieuwe baan? Stuur dan vooral een connectieverzoek via LinkedIn!

Bekijk mijn LinkedIn-profiel
Reacties zijn gesloten.