Online workshop op Next Learning: kom jij ook?

Online workshop op Next Learning: kom jij ook?

Hoe leuk is het als je gevraagd wordt om een online workshop te geven op hét congres voor L&D’ers? Dat is gewoon heel leuk! Over het antwoord hoefde ik in ieder geval niet heel lang na te denken… Next Learning heeft een nieuw onderdeel aan haar programma toegevoegd: 100Humans. Hierin vertellen vakgenoten aan elkaar waar ze mee bezig zijn en wat er bij hen speelt. En dit jaar ben ik één van die 100 humans. Ik mag in een korte online sessie vertellen over leren in onze organisatie. En in mijn geval gaat dat over leren in/voor een hele branche: de metalektro.

Waar gaat mijn online workshop over?

Ik deel ons eigen verhaal over kennisdeel- en leerplatform oZone. Waarom is dit platform zo succesvol? Waarom zijn we niet bang om niet-L&D’ers iets van het L&D-vak te leren? Waar staan we nu? Waar willen we naartoe? Welke kansen en ontwikkelingen zien we? En ik beloof dat je volop inspiratie, tips, trucs en handige voorbeelden krijgt om zelf aan de slag te kunnen met kennisdelen en leren in/voor een branche.

workshop

Kom jij ook?

Dan kun jij jezelf natuurlijk direct aanmelden via de website van Next Learning. Maar als je van plan bent om ook naar het live event te gaan (en ja, dan kun je ook mijn online workshop volgen én die van veel leuke anderen), dan is het slimmer om mij even een berichtje te sturen via LinkedIn. Want dan help ik je graag aan een leuke korting.

Reacties zijn gesloten.