Stel je vraag

Dit blog brengt mij een hoop. Naast steeds meer ‘stille lezers’ (en ja, dat stil is ook omdat de reactiemogelijkheid uitstaat), vind ik het heel leuk dat mensen de moeite nemen om mij op te zoeken op LinkedIn. En in die connectie ontstaan mooie gesprekken. Dat varieert van: ‘ik ben een enthousiaste lezer en heb je blog met mijn hele team gedeeld’ tot ‘ik zie dat je veel weet over…, heb je tips voor….’.

Waar kan ik je mee helpen?

Ik merk dat ik dat laatste erg leuk vind en daar graag meer zou willen doen. Dus: mijn expertise over leren en ontwikkelen gebruiken om jou te helpen met de vraagstukken die er bij jullie spelen. En dat expliciet benoemen, leek me daarvoor een mooie eerste stap. Dus zoek je iemand die:

  • met een brede blik naar leren kijkt
  • strategisch kan meedenken en dat vervolgens ook weer heel praktisch maakt
  • een sparringpartner voor online leren is
  • met je mee wil kijken naar je blended programma
  • je wegwijs maakt in de wereld van LMS en LXP (zonder daar commercieel belang bij te hebben)
  • je helpt om de weg te vinden in de wijde wereld van wat er allemaal mogelijk is met leren en welke vormen dat kan hebben
  • je een snelle en praktische spoedcursus e-learning ontwikkelen geeft
  • met je meedenkt over hoe je een betere verbinding maakt tussen e-learning en/of training en dat wat er op de werkvloer gebeurt
  • je leert om betere toetsen te maken

De puntjes mag je zelf in vullen. Want misschien heb jij net een ander vraagstuk met een link naar (online) leren en ontwikkelen in organisaties. En ik zou het zonde vinden om dat te missen. Denk je dat ik iets voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Een berichtje via LinkedIn is daarvoor een mooie eerste stap.

En last-but-not least: ben jij student L&D of Onderwijskunde? Dan vind ik het altijd leuk om scripties of papers te lezen, te vertellen over het werkveld en/of input te geven vanuit de praktijk. Aarzel vooral niet om contact op te nemen.

Wil ik daar iets voor terug?

Dat is denk ik iets om per vraag of vraagstuk te bekijken. Ik denk dat daar ook verschillende varianten in mogelijk zijn. Van even sparren om (wederzijds) van elkaar te kunnen leren tot bloginspiratie, een gastblog of misschien wel een freelanceklus. Daar komen we wel uit!

Bekijk mijn LinkedIn-profiel